Domov | Kazalo | Kaj je rapiman? | Kontakt |  English language  
 
IZOBRAŽEVANJE
PONUDNIKI
ODJEMALCI
 
 
E-mail
Geslo
zapomni si me
RegistracijaPrijava
Kaj je RAPIMAN? Cilji mreže Ustanovitelji Podpora uporabnikom Kontakt
 

Registracija

Za naprednejšo uporabo je najprej potrebna prijava. Prijavite oziroma registrirate se v spletišče preko registracijske strani. Vpišite čim več podatkov. Ko boste odposlali prijavo, boste na svoj e-naslov, ki ga boste navedli ob prijavi, prejeli obvestilo o registraciji, ki ga boste morali potrditi. Po tem, boste lahko začeli uporabljati spletišče. Vsa procedura traja le nekaj minut.

V kolikor se bo kakšen od vaših kontaktnih podatkov spremenil, lahko podatke naknadno spremenite s klikom na polje Uredi podatke.

Ponudba

Registrirani uporabniki imajo na voljo še nekaj dodatnih opcij. Prva med njimi je možnost ponujanja svojih storitev v mreži. S klikom na polje Ponudba, odprete obrazec za vnos svojih naprav, ki jih želite ponuditi v mreži. Vnesite čim več podatkov, še posebej podatkov o materialu, ki so ključni za izbiro tehnologije. Zaradi tehničnih težav s spletiščem najprej preverite obstoj proizvajalca in ga po potrebi dodajte, preden začnete vnašati ostale podatke.

Podatke o materialih, ki so na voljo lahko vnesete ločeno s klikom na polje Materiali.

Povpraševanje

Povpraševanje je druga od možnosti, ki so na voljo registriranim uporabnikom. S klikom na polje Povpraševanje, boste odprli vnosni formular v katerega lahko vnesete svoje povpraševanje. Problem čim natančneje opišite in vnesite čim več podatkov o materialu iz katerega naj bi bil vaš izdelek oziroma prototip. Na pozabite priložiti datoteke za vašim izdelkom (STL ali originalna datoteka). Odgovor vam bomo posredovali po e-pošti na naslov, ki ste ga navedli ob registraciji.

Spletišče je še vedno v nastajanju zato pričakujemo težave uporabnikov. Te nam lahko sporočate po elektronski pošti ali pa se o njih razpišete v Forumu.

 

 

 


Nov uporabnik:
 
Registriraj se brezplačno
 
Le z registracijo lahko postanete odjemalec ali ponudnik na portalu RAPIMAN. Registracija hkrati nudi dostop do vseh izobraževalnih vsebin.

 

 
 
 
DOMOV

Kazalo
Newsletter

Avtorji

RAPIMAN

Kaj je RAPIMAN?
Cilji mreže
Ustanovitelji
Podpora uporabnikom
Kontakt

IZOBRAŽEVANJE

Novice
Seminarji
Tehnologija izdelave
Materiali
Primeri uporabe
Pogosta vprašanja

PONUDNIKI

Dodaj napravo
Dodaj material
Moje naprave
Moji materiali
Moje ponudbe
Povpraševanje

ODJEMALCI

Pošlji povpraševanje
Moja povpraševanja
Prejete ponudbe

MOJ RAČUN

Prijava
Registracija

 
© RAPIMAN, 2022